TIETOA MEISTÄ

Jenni

Omistaja & Parturi-kampaaja

Jenni on toiminut vuonna 2020 20 vuotta kauneusalan yrittäjänä. Savonrannalta yrittäjyytensä startannut tiimimme vetäjä luotsaa nykyisin Savonlinnassa useampaakin salonkia sekä kauneusalan maahantuontia. Jenni on toiminut myös Revlon Professional-kouluttajana ja rakennekynsikouluttajana, tätä osaamista hän jakaa edelleen henkilökunnalleen. Hän on toiminut myös ammattikosmetiikkabrändien maajohtajana, sekä tuote- ja myyntipäällikkönä Suomessa.

Vaikka työpäivät kuluvat lähinnä nykyisin yritysten taustatöihin, tekee Jenni edelleen tilaa kalenteriinsa hiustöille. "Asiakkaideni kanssa toimiminen on erittäin mielekästä ja saan aina virtaa siitä, kun saan tehtyä asiakkaani tyytyväiseksi työn lopputuloksella sekä palvelulla."

Yrittäjämiehensä kanssa arki on työpainotteista, mutta yhä enemmän aikaa on otettu omalle hyvinvoinnille, ystäville ja perheelle. "Kiireisen arjen vastapainona rakastan hiljaisia hetkiä, nauttien yksinkertaisista asioista. Luonnosta olen löytänyt tilan rauhoittua." Matkustelun Jenni kokee intohimokseen, ja kokee erilaisten kohteiden ja kulttuureiden näkemisen tuovan aina lisää oivalluksia myös omaan yritystoimintaan, näkökulmiin ja itsensä tuntemiseen.

Tanen parturi-kampaamon hän halusi säilyvän osana Savonlinnan katukuvaa ja tarttui tilaisuuteen lähteä viemään yritystä eteenpäin. "Tykkään siitä, että saimme säilytettyä walk-in konseptin, joka palvelee hyvin asiakkaita."

Sanna

Liikkeen vastaava & Parturi-kampaaja

Sanna on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2004, jonka jälkeen hän opiskeli myös kosmetologin ammatin. Tanen parturi-kampaamossa hän on työskennellyt jo yli kymmenen vuotta, joten hän on tuttu kasvo monille asiakkaillemme.

Tanella Sanna pitää erityisesti siitä että asiakkaat voi palvella silloin kun heille sopii eikä ikinä tiedä ennalta millainen päivästä muodostuu. "Tykkään työstäni ja siitä että saan asiakkaan lähtemään hyvällä mielellä ja siistillä tukalla kotiin."

Asiakastyön vastapainona Sanna tykkää rauhoittua luonnossa perheensä, avopuolison ja 2 tyttären, kanssa retkeillen, marjastaen ja kesäisin kajakilla meloen. Uutena harrastuksena hän on saksien lisäksi löytänyt käsiinsä neulomapuikot.

"Parasta Tanella on rennot asiakkaat ja ihanat työkaverit!"

Mari

Parturi-kampaaja

Mari valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2000. Hiusalalla työskenneltyään hän lähti opiskelemaan myöhemmin myös lähihoitajaksi. Ihmisten parissa toimiminen on ominta Marille, joka on työskennellyt aina asiakaspalvelutyössä. "Palvelen aina asiakkaan suurella sydämellä ja kuuntelen häntä."

Mari asuttaa kotitilaansa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa, jossa riittää puuhaa vapaa-ajalle. Hän pitää saksityöskentelyn lisäksi myös muutenkin käsillä tekemisestä harrastusten muodossa.

"Parasta Tanella on rento ilmapiiri ja että saa olla oma itsensä!"

Minna

Parturi-kampaajaRiitta

Parturi-kampaaja


Life is more beautiful when you meet the right hairdresser
Erja

Parturi-kampaaja

Erja on vuonna 2003 parturi-kampaajaksi valmistunut, työtään rakastava hiustaiteilija. Hänelle tärkeää työssään on kohdata asiakkaansa aidosti ja uskoo myös tämän olevan sen takana, että monet asiakassuhteet ovat kestäneet jo vuosikausia. 

Kotona Erjalla on suuri perhe täynnä elämää, joten organisointikyky ja erilaisten tilanteiden haltuunotto ovat hänelle luontaista. Työkaverit Erja kokee toisena perheenään. 

"Tanen parturi-kampaamossa huumori ja nauru ovat jaksamista ylläpitäviä supervoimia! Mottoni on: Tukka hyvin, kaikki hyvin!"

Anita

Parturimestari-kampaaja

Anita on tiimimme pitkäaikaisin konkari hiusalalla. Hän valmistui vuonna 1975 parturiksi, kävi parturimestarin ammattitutkinnon vuonna 1987 ja täydensi osaamistaan kampaajan tutkinnolla vuonna 1992,

Vahvuuksinaan Anita kokee parturityön hiustenleikkauksista parranajoihin sekä kampaamotyössä leikkuut, kiharat ja värjäykset. Kokemusta ja taitoa hiusalalta on hyvin monipuolisesti, myös peruukki-ja lisäketyössä.

Kotona omakotitalon hommat täydentävät Anitan ja hänen miehensä arki-iltoja ja lapset sekä lapsenlapset pitävät isovanhemmat virkeinä. Anita on myös innokas leipomaan ja liikkumaan.

"Parasta Tanella on hyvä asiakaskunta ja työkavereiden luoma porukkahenki. Rennossa tiimissä opimme toinen toisiltamme, kisällityötä kokeneemmalta aloittelijalle tietoa jakaen ja päinvastoin! Näin pysymme ajan hermoilla muodissa ja tekniikoissa."


Miisa

Parturi-kampaaja

Miisa aloitti hiusalan työt vuonna 2016, jolloin hän valmistui parturi-kampaajaksi. Erityiseksi vahvuudekseen hän kokee työssään parturileikkaukset, mutta työskentelee laaja-alaisesti hiusalan työtehtävissä myös kampaamopuolella.  

Työssään Miisa pitää erityisesti asiakaspalvelusta ja siitä, ettei aamulla tiedä mitä tuleman pitää, koska jokainen päivä on niin erilainen.  

"Parasta Tanella hyvä ilmapiiri, mukavat asiakkaat ja toimiva konsepti!"

Nelli

Parturi-kampaajaNoora

Parturi-kampaaja