TIETOA MEISTÄ

Jenni

Omistaja & Parturi-kampaaja

Jenni on toiminut vuonna 2020 20 vuotta kauneusalan yrittäjänä. Savonrannalta yrittäjyytensä startannut tiimimme vetäjä luotsaa nykyisin Savonlinnassa useampaakin salonkia sekä kauneusalan maahantuontia. Jenni on toiminut myös Revlon Professional-kouluttajana ja rakennekynsikouluttajana, tätä osaamista hän jakaa edelleen henkilökunnalleen. Hän on toiminut myös ammattikosmetiikkabrändien maajohtajana, sekä tuote- ja myyntipäällikkönä Suomessa.

Vaikka työpäivät kuluvat lähinnä nykyisin yritysten taustatöihin, tekee Jenni edelleen tilaa kalenteriinsa hiustöille. "Asiakkaideni kanssa toimiminen on erittäin mielekästä ja saan aina virtaa siitä, kun saan tehtyä asiakkaani tyytyväiseksi työn lopputuloksella sekä palvelulla."

Yrittäjämiehensä kanssa arki on työpainotteista, mutta yhä enemmän aikaa on otettu omalle hyvinvoinnille, ystäville ja perheelle. "Kiireisen arjen vastapainona rakastan hiljaisia hetkiä, nauttien yksinkertaisista asioista. Luonnosta olen löytänyt tilan rauhoittua." Matkustelun Jenni kokee intohimokseen, ja kokee erilaisten kohteiden ja kulttuureiden näkemisen tuovan aina lisää oivalluksia myös omaan yritystoimintaan, näkökulmiin ja itsensä tuntemiseen.

Tanen parturi-kampaamon hän halusi säilyvän osana Savonlinnan katukuvaa ja tarttui tilaisuuteen lähteä viemään yritystä eteenpäin. "Tykkään siitä, että saimme säilytettyä walk-in konseptin, joka palvelee hyvin asiakkaita."

Sanna

Liikkeen vastaava & Parturi-kampaaja

Sanna on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2004, jonka jälkeen hän opiskeli myös kosmetologin ammatin. Tanen parturi-kampaamossa hän on työskennellyt jo yli kymmenen vuotta, joten hän on tuttu kasvo monille asiakkaillemme.

Tanella Sanna pitää erityisesti siitä että asiakkaat voi palvella silloin kun heille sopii eikä ikinä tiedä ennalta millainen päivästä muodostuu. "Tykkään työstäni ja siitä että saan asiakkaan lähtemään hyvällä mielellä ja siistillä tukalla kotiin."

Asiakastyön vastapainona Sanna tykkää rauhoittua luonnossa perheensä, avopuolison ja 2 tyttären, kanssa retkeillen, marjastaen ja kesäisin kajakilla meloen. Uutena harrastuksena hän on saksien lisäksi löytänyt käsiinsä neulomapuikot.

"Parasta Tanella on rennot asiakkaat ja ihanat työkaverit!"


Mari

Liikkeen vastaava & Parturi-kampaaja

Mari valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2000. Hiusalalla työskenneltyään hän lähti opiskelemaan myöhemmin myös lähihoitajaksi. Ihmisten parissa toimiminen on ominta Marille, joka on työskennellyt aina asiakaspalvelutyössä. "Palvelen aina asiakkaan suurella sydämellä ja kuuntelen häntä."

Mari asuttaa kotitilaansa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa, jossa riittää puuhaa vapaa-ajalle. Hän pitää saksityöskentelyn lisäksi myös muutenkin käsillä tekemisestä harrastusten muodossa.

"Parasta Tanella on rento ilmapiiri ja että saa olla oma itsensä!"

Minna

Parturi-kampaaja


Riitta

Parturi-kampaaja


Anita I

Parturi-kampaaja

Anita on yli 40vuotta alalla, hän tykkää työssään tehdä värejä ja leikkauksia.

Tervetuloa palveltavaksi ajanvarauksella myös ennen aamu yhdeksää sekä Anita palvelee myös walk-in.


"Parasta on ihanat asiakkaat sekä kivat työkaverit" 

 

Katri

Kosmetologi 

Life is more beautiful when you meet the right hairdresser
Erja

Parturi-kampaajamestari

Erja on vuonna 2003 parturi-kampaajaksi valmistunut, työtään rakastava hiustaiteilija. Hänelle tärkeää työssään on kohdata asiakkaansa aidosti ja uskoo myös tämän olevan sen takana, että monet asiakassuhteet ovat kestäneet jo vuosikausia. 

Kotona Erjalla on suuri perhe täynnä elämää, joten organisointikyky ja erilaisten tilanteiden haltuunotto ovat hänelle luontaista. Työkaverit Erja kokee toisena perheenään. 

"Tanen parturi-kampaamossa huumori ja nauru ovat jaksamista ylläpitäviä supervoimia! Mottoni on: Tukka hyvin, kaikki hyvin!"

Anita K

Parturimestari-kampaaja

Anita on tiimimme pitkäaikaisin konkari hiusalalla. Hän valmistui vuonna 1975 parturiksi, kävi parturimestarin ammattitutkinnon vuonna 1987 ja täydensi osaamistaan kampaajan tutkinnolla vuonna 1992,

Vahvuuksinaan Anita kokee parturityön hiustenleikkauksista parranajoihin sekä kampaamotyössä leikkuut, kiharat ja värjäykset. Kokemusta ja taitoa hiusalalta on hyvin monipuolisesti,

Anita aloittelee eläkepäivien viettoa tekemällä paria päivää töitä viikossa.

Kotona omakotitalon hommat täydentävät Anitan ja hänen miehensä arki-iltoja ja lapset sekä lapsenlapset pitävät isovanhemmat virkeinä. Anita on myös innokas leipomaan ja liikkumaan.

"Parasta Tanella on hyvä asiakaskunta ja työkavereiden luoma porukkahenki. Rennossa tiimissä opimme toinen toisiltamme, kisällityötä kokeneemmalta aloittelijalle tietoa jakaen ja päinvastoin! Näin pysymme ajan hermoilla muodissa ja tekniikoissa."


Nelli

Parturi-kampaaja

Erika

Parturi-kampaaja


Jonna

Parturi-kampaaja & kynsi- ja ripsimuotoilija


Juulia

Parturi-kampaaja

Juulia on valmistunut parturi-kampaajaksi 2012 ja työskennellyt sopimusyrittäjänä reilu 10 vuotta. Hän tykkää tehdä kovasti värejä, kampauksia ja meikkejä, niissä on mukavasti haastetta leikkauksien lisäksi.

"Parasta tanella on iso mukava työporukka ja asiakkaat"


Satu

Kosmetologi

Milla

Parturi-kampaaja& ripsimuotoilija


Milla on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2022 sekä hän on tehnyt ripsienpidennyksiä vuodesta 2021. Milla tykkää tehdä parturileikkauksia sekä ripsienpidennyksiä. 

"Tanella on parasta työporukan hyvä yhteishenki sekä asiakkaat"

Sonja

Parturi-kampaaja

Sonja on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2016. Hän on hiusalan ohella lukenut myös taloushallinnon merkonomiksi sekä ylioppilaaksi. Kampaajaksi hän halusi kuitenkin jo ihan pikku likasta lähtien. Vahvuuksinaan Sonja kokee pitkien hiusten raidoitustyöt, luonnolliset värityöt sekä tarkat räätälöidyt hiustenleikkaukset.                                                                        

Sonja on juuri muuttanut pääkaupunkiseudulta Savonlinnaan maisemanvaihdoksen innoittamana. Uudet tuulet siis puhaltaa! Vapailla hän kiertää autolla road trippejä ympäri Suomea ja Lappia sekä voisi shoppailla kaupoissa tuntikausia! 

Hiustöitäni löydät Instagramista @tmisonjasalonen